Matstudion

Låt din konferensgrupp lära känna varandra genom en social och engagerande matlagningsaktivitet! Tillsammans med en av våra duktiga kockar lockas det kreativa fram hos deltagarna.

Mästerkock för en kväll

Aktiviteten börjar i köket med genomgång av kvällens arrangemang. Gruppen delas sedan in lagvis och alla lag tilldelas uppgifter inför tillagning och uppdukning av middagen. Därefter hackas, mixas och steks det för fullt i köket. Varje grupp presenterar sina rätter och briljerar med de nya kunskaperna. Matlagningen kommer genomföras i vår Matlagnings studio, där även hotellet och vår relax ligger.

All mat kommer naturligtvis från naturens eget skafferi, skogarna och sjöarna runt omkring oss. Närproducerad mat är självklart tycker vi.

Tid: 2 tim med efterföljande 3-rätters middag.

Pris: 595 kr per person exkl. moms i helpension.

Minimum: 10 personer (mini debitering 5950 kr)

Max antal: 16 st

Köp till: Vinpaket för 500 kr per person.

Krav: Inga förkunskaper

Mål: En rolig matlagnings
aktvivitet där ni lär er mer om viltkött.

Meny: Efter säsong med fokus på vilt från de sörmländska skogarna. Förberett i vårt egna slakteri.