Hotell & Vandrarhem

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi vårt vandrarhem.

Hotell mitt i vackra Sörmland

Mitt i Sörmland finner du Öster Malma hotell och B&B. Endast 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Stockholm-Skavsta flygplats. Du övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna.

Priser

Logi i dubbelrum, inkl. frukost, på vårt nyrenoverade hotell: 1.595 kr per rum.
Logi i enkelrum inkl. frukost: 1.295 kr per rum
Logi på vårt vandrarhem (1 eller 2 bäddar) inkl lakan: 600 kr per person. Köp till frukost för 150 kr per person.

Vi är en kontantfri anläggning.

Hotell i Röda Längan

En kort promenad bort på den grusade gången från slottet ligger Röda Längan. Här har vi 33 trivsamma hotellrum. Här i Röda Längan avrundar du som vill också dagen med ett besök i vårt sällskapsrum samt bastubad, men framför allt vaknar du utvilad och omgiven av ett sällsamt lugn.

Vandrarhem i slottsflyglarna

Det är något speciellt att somna in, och för den delen vakna upp, under de bastanta takbjälkarna. När du sedan kikar ut genom fönstret på morgonen ser du dimman lätta över Malmasjöns vattenspegel. I denna atmosfär kan vi erbjuda 17 bäddar. Du kopplar av i slottsflygelns sällskapsrum. Sänglinne och frukost går att köpa till.

Vi är utvalda av Svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Öster Malma är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Öster Malma äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita. Läs mer på www.svenskamoten.se

Organisationnummer 5564299302

Priserna är inkl. moms

Fri avbokning fram till 24 timmar före ankomst. Därefter debiteras hela bokningens belopp.

@östermalma på instagram

Du missar väl inte att följa oss på Instagram?