Hotell & B&B

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi ett bed & breakfast.

Hotell mitt i vackra Sörmland

Mitt i Sörmland finner du Öster Malma hotell och B&B. Endast 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Stockholm-Skavsta flygplats. Du övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna.

Priser och information

Logi i dubbelrum, inkl frukost, på vårt nyrenoverade hotell: 1.595 kr per rum.
Logi i enkelrum inkl frukost: 1.295 kr per person.
Logi på vårt B & B (1 eller 2 bäddar) inkl lakan och frukost: 570 kr per person.

Vi är en kontantfri anläggning.

MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET OCH MED OMTANKE FÖR VÅRA GÄSTER &
PERSONAL, HAR VI BESLUTAT ATT GÖRA PAUS I VÅR VERKSAMHET.

VI STÄNGER FRÅN MÅNDAGEN DEN 16 MARS OCH FRAM TILL 30 APRIL 2020.

VI HOPPAS PÅ FÖRSTÅELSE FÖR VÅRT BESLUT OCH VI KOMMER BEHÖVA ER GÄSTER MER ÄN NÅGONSIN NÄR VI ÖPPNAR IGEN.

Erbjudanden

Hotell i Röda Längan

En kort promenad bort på den grusade gången från slottet ligger Röda Längan. Här har vi 33 trivsamma hotellrum. Här i Röda Längan avrundar du som vill också dagen med ett besök i vår relax samt bastubad, men framför allt vaknar du utvilad och omgiven av ett sällsamt lugn.

B&B i slottsflyglarna

Det är något speciellt att somna in, och för den delen vakna upp, under de bastanta takbjälkarna. När du sedan kikar ut genom fönstret på morgonen ser du dimman lätta över Malmasjöns vattenspegel. I denna atmosfär kan vi erbjuda 17 bäddar. Du kopplar av i slottsflygelns sällskapsrum. Sänglinne och frukost ingår.

@östermalma på instagram

Du missar väl inte att följa oss på Instagram?