Hotell & Vandrarhem

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi vårt vandrarhem.

Hotell mitt i vackra Sörmland

Mitt i Sörmland finner du Öster Malma hotell och B&B. Endast 50 minuter från Stockholm och 25 minuter från Stockholm-Skavsta flygplats. Du övernattar med en rogivande inramning av den vackra sörmländska naturen alldeles inpå knutarna.

Sommarpriser och information (Juni-Augusti)

Logi i dubbelrum, inkl enklare frukost, på vårt nyrenoverade hotell: 1.095 kr per rum.
Logi i enkelrum inkl enklare frukost: 695 kr per person.
Logi på vårt vandrarhem (1 eller 2 bäddar) inkl lakan: 350 kr per person.

Long stay

Stanna minst 3 nätter och bo för endast 821 kr per natt i dubbelrum, inkl. enklare frukost. Boka till en extra säng för 250 kr inkl. enklare frukost.

Vi har inte kvällsöppet men går att förboka matlåda, kall tallrik och middags påse.

Vi är en kontantfri anläggning.

Hotell i Röda Längan

En kort promenad bort på den grusade gången från slottet ligger Röda Längan. Här har vi 33 trivsamma hotellrum. Här i Röda Längan avrundar du som vill också dagen med ett besök i vårt sällskapsrum samt bastubad, men framför allt vaknar du utvilad och omgiven av ett sällsamt lugn.

Vandrarhem i slottsflyglarna

Det är något speciellt att somna in, och för den delen vakna upp, under de bastanta takbjälkarna. När du sedan kikar ut genom fönstret på morgonen ser du dimman lätta över Malmasjöns vattenspegel. I denna atmosfär kan vi erbjuda 17 bäddar. Du kopplar av i slottsflygelns sällskapsrum. Sänglinne ingår och frukost går att köpa till.

@östermalma på instagram

Du missar väl inte att följa oss på Instagram?