Chef`s table weekend

Inne i köket, bredvid tallrikar och kryddor med utsikt över kockarna så fås en upplevelse i såväl mat, vin och upplevelseväg som är svårslagen. Välkommen till en kväll med gott vin och mängder av viltkött i en välkomponerad meny.

För alla er som väntat...

Nu har vi nya datum till våren för vårt populära chef´s table weekend, läs mer och boka nedan.

Skulle det inte vara spännande att slå sig ner vid ett dukat bord i matstudion på Öster Malma där våra kockar tillreder en viltinspirerad 4-rätters middag?
Du får en unik matupplevelse och dessutom möjlighet att lära dig några matlagningsknep av våra duktiga kockar, du kan bara sitta vid bordet och njuta eller stå bredvid en av kockarna och fråga hundra frågor, en upplevelse mer än en middag!

På grund av den situation som råder tar vi emot upp till 14 personer. Du kan reservera hela matstudion med ditt företag, goda vänner eller bara så många platser du vill ha. I dagsläget har vi endast möjlighet att erbjuda chef´s table med övernattning, vilket ger er även tillfälle att kunna njuta av våra speciellt utvalda viner till maten.

Välkommen!

Datum: 13 mars, 20 mars och 17 april(fullbokad).

Tid: Välkomna till matstudion 18.00 för er chef´s table

Pris chef´s table weekend med logi, 4-rätters middag, fördrink och frukost: 1695:- del i dubbelrum. Vinpaket går att köpa till.

Boka nedan eller ring oss på 0155-24 62 28