Boka konferens

I hjärtat av Sörmland, endast 50 min från Stockholm, hittar ni Öster Malma slott och konferensanläggning. Med naturen inpå knuten blir ni som konferensgäster inspirerade i en avkopplande och inbjudande atmosfär nära det vilda. Vår anläggning ger möjlighet till effektiva konferenser, utbildningar och möten för upp till 200 personer.

Konferens med naturen runt hörnet

Kontakta oss för priser och upplägg, vi gör ert besök personligt och genuint.

I vår helpension ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, tre-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och sällskapsrum, logi och frukost.

Boka till en matlagningsaktivitet

Välkommen till vår matstudio! Ta med dina kollegor till en matupplevelse med fokus på vilt, under ledning av våra skickliga kockar, lagar ni en trerätters gourmetmiddag som ni sedan äter tillsammans. Det är ett unikt tillfälle att bekanta er med fina råvaror som kronhjort, vildsvin, änder och dovhjort. Allt kött är dessutom slaktat här på gården. Ta chansen att bli ett riktigt proffs på viltkött. Eventet kan bokas som ett tillval till er konferens.

Minimum: 10 personer