Erbjudanden

Ta del av våra aktuella konferenserbjudanden nedan. Priserna är pris per person exkl. moms och gäller både vardagar och helger.

Helpension tur och retur Stockholm

Hoppa på bussen i Stockholm och ca 60 minuter senare sitter ni ner och äter vår frukostbuffé, för att sedan vara redo att dra igång er konferens.

Förutom bussen tur och retur, så ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, 2-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost

Minimum 25 st

Del i dubbelrum 1995 kr per person

Helpension Naturliga möten

Passa på och boka ett möte till superpris. Under hela jan-april har vi ett oslagbart pris

Del i dubbelrum 1395 kr per person

I detta ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, 2-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost.

Helpension Från skog till bord

Ta med dina kollegor på konferens med vår matlagningsaktivitet Från skog till bord, laga en 3-rätters middag med vår köksmästare för att sedan äta den tillsammans.

I detta erbjudande ingår även ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost.

Del i dubbelrum 2290 kr per person