Erbjudanden

Ta del av våra aktuella konferenserbjudanden nedan. Priserna är pris per person exkl. moms och gäller både vardagar och helger.

Boka er höstkonferens, fri ombokning!

Passa på och boka ett möte till superpris. Ta med dina kollegor ut i naturen och hitta kreativiteten.

Helpension 995 kr per person del i dubbelrum (ord pris 1695 kr per person)

I detta ingår ankomstfrukost, 2-rätters lunch, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, 2-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost.

Fri ombokning fram till 2 veckor innan ankomst. Gäller nya bokningar som genomförs fram till 1/11-20.

Helpension Från skog till bord

Ta med dina kollegor på konferens med vår matlagningsaktivitet Från skog till bord, laga en 3-rätters middag med vår köksmästare för att sedan äta den tillsammans.

I detta erbjudande ingår även ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost.

Del i dubbelrum 1895 kr per person

Helpension tur och retur Stockholm

Hoppa på bussen i Stockholm och ca 60 minuter senare sitter ni ner och äter vår frukostbuffé, för att sedan vara redo att dra igång er konferens.

Förutom bussen tur och retur, så ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, 2-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost

Minimum 25 st

Del i dubbelrum 1995 kr per person