Våra konferenslokaler

Ni hittar vår konferens i den vita avlånga byggnaden där även reception och restaurang ligger. Ladugården som vi kallar byggnaden, byggdes på 1800-talet och användes ända fram till 2000-talet som just det, en ladugård till gårdens djur. 2003 stod byggnaden vi använder idag färdig och klar att användas. Till en början var det främst Svenska Jägareförbundet, som har sitt nationella kansli här, som använde restaurang och lokaler. Men idag så kommer företag och privatgäster från hela Sverige och även utomlands till Öster Malma för att njuta av vår vackra natur, goda mat och trivsamma miljö.

Vi anpassar lokalen efter er grupp

Ta med kollegorna på konferens hos oss, våra lokaler är rymliga och trevliga. Vi har 2 st. större lokaler och vår största lokal som tar hela 110 personer. Vi har även två grupprum som även går att använda till den mindre konferens gruppen, fast sittning. Vill ni sitta avskilt så är Villa sjöslaget perfekt, här har ni ett eget hus med upp till 12 personer som kan sitta. I vårt hotell så har vi även en skolsal, vår aula.

Alltid hos oss

Ni sitter och konfererar med naturen runt hörnet, vid fint väder så kan ni ta med fikat ut till vårt klocktorn som har bänkar och bord, ligger precis utanför Ladugården. Vår mat är lokal och med viltkött i centrum, både lunch och middag. Som konferensgäst hos oss så har ni tillgång till kaffe, vatten, frukt och godis under hela eran dag. I er helpension har ni förmiddags fika, lunch, eftermiddags fika samt tre-rätters middag.