Öster Malma´s chefs table

Inne i köket, bredvid tallrikar och kryddor med utsikt över kockarna så fås en upplevelse i såväl mat, vin och upplevelseväg som är svårslagen. Välkommen till en kväll med gott vin och mängder av viltkött i en välkomponerad meny.

Chef´s Table – Så nära en egen kock du kan komma

Skulle det inte vara spännande att slå sig ner vid ett dukat bord i matstudion på Öster Malma där köksmästare Fredrik Rickardsson tillreder en viltinspirerad 4-rätters middag?Du får en unik matupplevelse och dessutom möjlighet att lära dig några matlagningsknep av vår prisbelönte kock. Fredrik har lagat middag åt kungen och drottningen, arbetat på Eriks, Gondolen och Fredsgatan 12 samt gästspelat på en rad Michelinkrogar i London, Milano och Paris. Dessutom har han också tre OS och fem VM medaljer i Culinary World Cup.Som vanligt kommer han att servera en meny med fokus på vilt från de sörmländska skogarna kontrollerat och förberett i vårt eget slakteri.

Vi kan ta emot upp till 24 personer. Du kan reservera hela matstudion med ditt företag, goda vänner eller bara så många platser du vill ha. För att du ska kunna njuta av våra speciellt utvalda viner föreslår vi att du också bokar plats i våra nyrenoverade rum. Men naturligtvis kan du bara njuta av middagen vid bordet om det passar dig bättre.

Välkommen!

Köksmästare Fredrik Rickardsson

Datum: 31 jan, 6 mars, 3 april, 28 aug, 25 sept och 23 okt

Pris: 795:- per person

Pris chefs table med logi och frukost: 1592:- del i dubbelrum

Dryck tillkommer.

Boka nedan eller ring oss på 010-584 70 84 Från klockan 09.00, varierande stängningstider.