Grillbuffé

Välkomna till en grillbuffé med viltkött och närproducerat, vår köksmästare Fredrik bjuder till en härlig grillkväll, ta del av våra härliga viner och stanna kvar i vårt hotell över natten, boka en sommarweekend med nära och kära.

Grillbuffé

Vi dukar upp med kött, korv och primörer av alla de slag från utomhusgrillen. Utöver grillbuffén serverar vi fräscha sallader och olika typer av såser samt bröd. Såklart med vilt och närproducerat i fokus.

Datum: Hela juli, torsdag-lördag

Pris: 395:- per person, barn upp till 12 år 195 kr

Boka bord nedan eller ring oss på 010-584 70 84 Från klockan 09.00, varierande stängningstider.

MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET OCH MED OMTANKE FÖR VÅRA GÄSTER &
PERSONAL, HAR VI BESLUTAT ATT GÖRA PAUS I VÅR VERKSAMHET.

VI STÄNGER FRÅN MÅNDAGEN DEN 16 MARS OCH FRAM TILL 30 APRIL 2020.

VI HOPPAS PÅ FÖRSTÅELSE FÖR VÅRT BESLUT OCH VI KOMMER BEHÖVA ER GÄSTER MER ÄN NÅGONSIN NÄR VI ÖPPNAR IGEN.

Sommarweekend

Ta med nära och kär på en härlig sommarweekend. Med naturen och det vilda runt omkring er så sover ni gott. Promenera i skogen, ta en tur in i vår Wildlife Park och se vilda svenska djur, hyr en kanot och paddla på Malmasjön precis nedan för slottet. Njut av vackra vyer, ljuvliga dofter och härliga smaker.

Datum: Hela juli, torsdag-lördag

Pris: 1193:- per person ink logi och grillbuffé, tillägg för barn under 12 år 545:- per barn

Hotell eller B&B mitt i vackra Sörmland

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi ett bed & breakfast.