Slottsmiddag med vilttema

Njut av en härlig gourmetmiddag under kristallkronorna sken i slottets vackra matsal. Våra duktiga kockar har komponerat ihop en förrätt och varmrätt med vilt och lokala råvaror på tallriken. Välj sedan till en osttallrik eller dessert efter maten. När middagen är avslutad väntar slottspuben en trappa ner. I de gamla källarvalven kan ni avsluta kvällen i baren, spela dart, biljard eller bara umgås. Boka bord nedan eller ring på tfn 0155-24 62 28.

Tider och priser

Slottsmiddagen serveras följande lördagar hösten 2019 från kl. 18.30:
Den 7 september, 21 september, 5 oktober, 19 oktober.
Pris: 425 kr per person.

Meny 19/10 (sista viltmiddagen för i år)

Tunt skivad rökt Helgeflundra med Kalixlöjrom och picklad rödlök samt örtsallad, dillcreme.

Älgentrecote med renblodpudding och karljohansvamp samt potatisterrine smaksatt med västerbottenost och blåbär/nejlikesky

Tre sorters dessertostar med hemkokta marmelader

Chokladterrine med fläderblomssorbet och halloncouli.

Farsdagsbuffé den 10/11

Skäm bort far med en buffé på Öster Malma.

Bjud far till Öster Malmas buffé. Buffén innehåller bland annat sill, kalla fiskrätter, sallader och vårt kallskurna viltkött. Två varmrätter på buffé, vilt från Sörmlands skogar och fisk från sjön Båven. Därefter serverar vi kaffe och tårta i Öster Malma slott.
Serveras från kl.12

Boka bord på tfn: 0155 – 24 62 28

Pris: 355 kr vuxen, barn 3-6 år 95 kr, 7-12 år 195 kr

 

Konferens och möten på Öster Malma

I hjärtat av Sörmland, endast 50 min från Stockholm, hittar ni Öster Malma slott och konferensanläggning. Med naturen inpå knuten blir ni som konferensgäster inspirerade i en avkopplande och inbjudande atmosfär nära det vilda. Vår anläggning ger möjlighet till effektiva konferenser, utbildningar och möten för upp till 200 personer.

Hotell eller B&B mitt i vackra Sörmland

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi ett bed & breakfast.