Viltmiddag i slottet

Vår köksmästare Fredrik Rickardsson serverar en spännande 4 rätters meny baserad på vilt, förberett i vårt eget slakteri. Menyn varierar utefter tillgång och årstid men är en blandning av fisk, kött, ostbricka och efterrätt, allt tillagat av lokala råvaror från jordbruken, sjöarna och skogarna i Sörmland. Middagen serveras i slottet, kaffe och avec i stora salongen och för den som vill fortsätta kvällen är puben öppen i källaren.

Viltmiddagar i slottet!

Datum: 14 mars, 28 mars, 25 april, 9 maj, 30 maj och 27 juni

Pris: 685:- per person, barn upp till 12 år 395 kr

Boka bord nedan eller ring oss på 010-584 70 84 Från klockan 09.00, varierande stängningstider.

Konferens och möten på Öster Malma

I hjärtat av Sörmland, endast 50 min från Stockholm, hittar ni Öster Malma slott och konferensanläggning. Med naturen inpå knuten blir ni som konferensgäster inspirerade i en avkopplande och inbjudande atmosfär nära det vilda. Vår anläggning ger möjlighet till effektiva konferenser, utbildningar och möten för upp till 200 personer.

Hotell eller B&B mitt i vackra Sörmland

Vakna upp utvilad i en lugn och rogivande atmosfär med vackra ängar och skogen som återspeglar sig utanför fönstren. Bara en kort, uppfriskande promenad från slottet ligger vårt trivsamma, nyrenoverade hotell med 33 mysiga rum. I slottsflyglarna som ligger i anslutning till slottet har vi ett bed & breakfast.