Styckningskurs med matlagning

En anatomisk stycknings kurs med efterföljande matlagning kommer ge en upplevelse du sent glömmer. Vad för styckningsdetaljer kan du få ut av ett hjortlår, innanlåret, ytterlåret, rullen, rostbiffen och fransyskan.

Från skog till bord

Har du ett brinnande intresse för vilt och matlagning! Välkommen till slakteriet där vi börjar med en guidad tur. Innan du sätter kniven i steken presenteras en knivskola så du har rätt kniv och slipning, sen är du redo för styckningsdetaljerna. Med ledning av våran köksmästare Fredrik Rickardsson kommer matlagning av en styckningsdetalj ta dig till en kulinarisk upplevelse. Du får lära dig alla köksmästarens knep till bra tillagat kött och en härlig sås till. När matlagningen är klar avnjuter ni middagen med goda viner till.

Tid: 4 timmar med efterföljande middag och övernattning.

Mål: Kunna stycka ett lår, hantera kniven och få mer kunskap om det vilda köttet.

Krav: Intresse för vilt och matlagning.

Pris: 3995:- inkl övernattning och frukost. Dryck tillkommer.

Datum: 1 feb, 7 mars, 4 april, 29 aug, 26 sept och 24 okt