Välkomna till en dag i antikens tecken

Boka in den 16 maj för då kommer Auktionshuset Gomér och Andersson hit med värderingsexperten Tom Österman till oss på Öster Malma och alla är välkomna till vårt slott med sina antika föremål för att få dom värderade. Drop in mellan 10-14, passa även på att äta en lunch här hos oss eller varför inte göra en hel weekend av det med middag på kvällen och övernattning.

Auktionshuset Gomér och Andersson kommer hit

Hela Öster Malma och vårt 1600-tals slott är fyllt av historia och antika föremål, så vad passar inte bättre då att bjuda in Gomér och Andersson att ha en värderingsdag här hos oss!

Auktionshuset Gomér & Andersson AB är ett familjeägt auktionsföretag etablerat år 1929 i Linköping.

Auktionshuset Gomér & Andersson har genom åren genomfört tusentals auktioner med till en början inriktning på lantbruk och gårdsauktioner för att senare övergå till stads- och kvalitetsauktioner. Idag håller Auktionshuset Gomér & Andersson auktioner online.

Vill ni läsa mer om dom gå till http://www.gomer-andersson.se

 

Tom Österman

Tom Österman föddes i Stockholm 1965. Han köpte sitt första föremål på auktion redan som 5-åring och har sedan dess haft auktioner i blodet.

Passionen till föremål och till auktioner har lett till att han nu har verkat i auktionsbranschen i över 30 år. Sedan 2011 driver Tom Österman auktionssajten Auctionet.com.

Han har varit en återkommande gäst i Nyhetsmorgon i TV4 där han tipsat om trender och värderat tittarnas föremål.

Nu har ni möjlighet att få era antika föremål värderade av detta proffs här på Öster Malma slott.

Boka din slottsweekend under vår värderingsdag

Menyn varierar utefter tillgång och årstid men är en blandning av fisk, kött, ostbricka och efterrätt, allt tillagat av lokala råvaror från jordbruken, sjöarna och skogarna i Sörmland.
Middagen serveras i slottet, kaffe och avec i stora salongen och för den som vill fortsätta kvällen är puben öppen i källaren.

Fyll på med härlig energi här på Öster Malma, mitt i naturen med vilda djur runt hörnet erbjuder vi vårt nyrenoverade hotell och genuin viltmat.

Pris: 1482:- per person Slottsweekend som inkluderar slottsmiddag, logi och frukost, samt tillgång till relax och pub.

Pris slottsmiddag: 685:- per person, barn upp till 12 år 395 kr