Välkomna till Öster Malma slott

Lös mordet under middagen! Detta är något för er som vill ha en spännande utmaning och samtidigt njuta av en utsökt tre-rätters middag i en vacker slottsmiljö. Varför inte utmana ungdomarna i familjen eller kanske vännerna?

Fly vardagen med en slottsweekend på Öster malma. Välkomna till ett unikt barockslott i de sörmländska skogarna. Helgen börjar för dig och ditt sällskap när slottet öppnas för dig kl 15 för välkomstdrink med tilltugg och chark. Låt oss sedan servera dig en spännande vild tre-rättersmeny där viltköttet kommer från det egna slakteriet samtidigt som ni löser en spännande mordgåta.

Detta paket gäller utvalda datum 24 februari (sportlovet) och 20 april, Ni äter gott i slottet, för att sedan bo på vårt hotell som ligger mitt emot. Vi öppnar upp slottet mellan klockan 15.00-17.00 där ni är välkomna att inta er fördrink med tilltugg och chark. Middag från klockan 18,00 ni får veta er exakta middagstid vid incheckning.

Ingår: logi (del i dubbelrum), fördrink och slottschark, 3-rätters middag med mordgåta och frukost

Pris: 2285 kr per person (del i dubbelrum) Enkelrumstillägg 300 kr

Köp till: Vinpaket med våra utvalda viner.

Ni kan självklart komma och äta endast vår viltmiddag på slottet med mordgåta, pris 1165 kr, ring 010-584 70 84 för att boka bord.

Vi kan även erbjuda guidning av slott och viltpark. Kontakta oss för upplägg och pris.

Se datum och boka nedan eller ring oss på 0155-24 62 28