Viltkött och närproducerat i restaurangen

I vår restaurang Jägaren bjuder våra skickliga kockar på vällagade rätter med inspiration från naturen. Vi är extremt stolta över den höga klassen på råvarorna som kommer från skogarna och sjöarna runt omkring oss. Lika viktigt som att det mesta är närproducerat, är hanteringen av köttet. Det vilda köttet tas om hand i vårt eget slakteri på gården. Vi är en kontantfri anläggning.

Detta serveras just nu på Öster Malma

Välkommen till vår matstudio

Fredrik Richardsson har arbetat på Eriks, Gondolen och Fredsgatan 12 samt gästspelat på en rad Michelinkrogar i London, Milano och Paris. Dessutom har han också tre OS och fem VM medaljer i Culinary World Cup.

Öster Malmas gårdsbutik

Vår personal ger dig gärna tillagningstips. Vi vill erbjuda alla att laga och äta en god, klimatsmart, nyttig och hälsosam viltmaträtt! I gårdsbutiken kan vi förutom viltkött och livsmedel även erbjuda ett stort antal presentartiklar – de flesta på temat vilda djur och natur.

MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET OCH MED OMTANKE FÖR VÅRA GÄSTER &
PERSONAL, HAR VI BESLUTAT ATT GÖRA PAUS I VÅR VERKSAMHET.

VI STÄNGER FRÅN MÅNDAGEN DEN 16 MARS OCH FRAM TILL 30 APRIL 2020.

VI HOPPAS PÅ FÖRSTÅELSE FÖR VÅRT BESLUT OCH VI KOMMER BEHÖVA ER GÄSTER MER ÄN NÅGONSIN NÄR VI ÖPPNAR IGEN.