Viltkött och närproducerat i restaurangen

I vår restaurang Jägaren bjuder våra skickliga kockar på vällagade rätter med inspiration från naturen. Vi är extremt stolta över den höga klassen på råvarorna som kommer från skogarna och sjöarna runt omkring oss. Lika viktigt som att det mesta är närproducerat, är hanteringen av köttet. Det vilda köttet tas om hand i vårt eget slakteri på gården. Vi är en kontantfri anläggning.

Skafferiet

I vår restaurang hittar ni vår butik skafferiet, här säljer vi viltkött samt egenproducerade produkter och lokala råvaror. Vår personal ger dig gärna tillagningstips. Vi vill erbjuda alla att laga och äta en god, klimatsmart, nyttig och hälsosam viltmaträtt!

Vår populära Torpesta limpa

Se recept nedan

1 liter filmjölk
7 dl vetemjöl
2 ½ dl rågkross
2 ½ dl vetekross
2 ½ vetekli
2 dl linfrö
2 dl solroskärnor
3 dl russin
3 dl mörk sirap
1 ½ msk bikarbonat
1 tsk salt

Blanda och häll ner i två smorda formar.

1 ½ timme i 150 grader.