Viltkött och närproducerat i restaurangen

I vår restaurang Jägaren bjuder våra skickliga kockar på vällagade rätter med inspiration från naturen. Vi är extremt stolta över den höga klassen på råvarorna som kommer från skogarna och sjöarna runt omkring oss. Lika viktigt som att det mesta är närproducerat, är hanteringen av köttet. Det vilda köttet tas om hand i vårt eget slakteri på gården. Vi är en kontantfri anläggning.

Matstudio

Ta med dina vänner eller kollegor till en matupplevelse med fokus på vilt, under ledning av våra skickliga kockar, lagar ni en trerätters gourmetmiddag som ni sedan äter tillsammans. Det är ett unikt tillfälle att bekanta er med fina råvaror som kronhjort, vildsvin, änder och dovhjort. Ta chansen att lära er mer om viltkött och få tips från ett riktigt proffs.

Vår gårdsbutik

Vår personal ger dig gärna tillagningstips. Vi vill erbjuda alla att laga och äta en god, klimatsmart, nyttig och hälsosam viltmaträtt! I gårdsbutiken kan vi förutom viltkött och livsmedel även erbjuda ett stort antal presentartiklar – de flesta på temat vilda djur och natur.

Vår populära Torpesta limpa

Se recept nedan

1 liter filmjölk
7 dl vetemjöl
2 ½ dl rågkross
2 ½ dl vetekross
2 ½ vetekli
2 dl linfrö
2 dl solroskärnor
3 dl russin
3 dl mörk sirap
1 ½ msk bikarbonat
1 tsk salt

Blanda och häll ner i två smorda formar.

1 ½ timme i 150 grader.