Konferens och möten på Öster Malma

I hjärtat av Sörmland, endast 50 min från Stockholm, hittar ni Öster Malma slott och konferensanläggning. Med naturen inpå knuten blir ni som konferensgäster inspirerade i en avkopplande och inbjudande atmosfär nära det vilda. Vår anläggning ger möjlighet till effektiva konferenser, utbildningar och möten för upp till 200 personer.

Boka online!

Boka din dagkonferens online!

I vårt dagkonferenspaket ingår förmiddagsfika, 2- rätters lunchbuffé, eftermiddagsfika samt lokal.
650 kr per person ex moms.

Har du frågor är du välkommen att kontakta reception@ostermalma.se

Konferens med naturen runt hörnet

Kontakta oss för priser och upplägg, vi gör ert besök personligt och genuint.

I vår helpension ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, tre-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och sällskapsrum, logi och frukost.

 

Vi är utvalda av Svenska möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Öster Malma är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens kvalitetssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Öster Malma äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi miljömärkta och medlemmar i Visita.