Konferens och möten på Öster Malma

I hjärtat av Sörmland, endast 50 min från Stockholm, hittar ni Öster Malma slott och konferensanläggning. Med naturen inpå knuten blir ni som konferensgäster inspirerade i en avkopplande och inbjudande atmosfär nära det vilda. Vår anläggning ger möjlighet till effektiva konferenser, utbildningar och möten för upp till 200 personer.

Konferens med naturen runt hörnet

Helpension

I vår helpension ingår ankomstfrukost, lunchbuffé med soppa, nybakat bröd, sallad och kaffe, eftermiddagskaffe med hembakat bröd och nyttigt alternativ, 2-rätters middag i slottet, tillgång till vår pub och relax, logi och frukost.

Helpension i enkelrum: 1.950 kr
Helpension i dubbelrum: 1.450 kr

Lokalkostnad tillkommer.
Önskas trerätters middag går det att beställa till för 100 kr per person.

Dagkonferens

Ingår gör ankomstfrukost, lunch, eftermiddagsfika samt lokal.
Pris 595 kr

Priserna är pris per person exkl. moms och gäller både vardagar och helger.

Boka till en matlagningsaktivitet

Välkommen till vår matstudio! Ta med dina kollegor till en matupplevelse med fokus på vilt, under ledning av våra skickliga kockar, lagar ni en trerätters gourmetmiddag som ni sedan äter tillsammans. Det är ett unikt tillfälle att bekanta er med fina råvaror som kronhjort, vildsvin, änder och dovhjort. Allt kött är dessutom slaktat här på gården. Ta chansen att bli ett riktigt proffs på viltkött. Eventet kan bokas som ett tillval till er konferens.

Minimum: 10 personer