Vi söker restaurangchef

Vi söker nu en engagerad Restaurangchef som vill leda vår Restaurang Jägaren på Öster Malma. Som Restaurangchef hos oss är du närvarande i den dagliga driften och du drivs av att skapa och leverera service på högsta nivå. Du ansvarar för restaurang med Slottet och Matstudion. Du leder och coachar ett team om drygt 5 medarbetare och tillsammans arbetar ni mot uppsatta mål. Öster Malma är i en förändring med målet 2024. Viktigt för oss är att du aktivt bidrar i denna utveckling! Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Din Profil
Vi söker dig som har ett genuint intresse för service, mat & dryck. Som ledare är du närvarande, har en tydlig kommunikation med förmågan att engagera och inspirera dina medarbetare att leverera det lilla extra. Du har ett högt eget driv, gillar att utveckla och har ett helhetsperspektiv samtidigt som du ser de små detaljerna. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och förstår vikten av planering för att kunna effektivisera och optimera verksamheten, men viktigast av allt är att du får ditt team att överträffa våra gästers förväntningar. Du är en god förebild för ditt team och representerar Öster Malma och våra värderingar med stolthet!

Din bakgrund
Vi ser gärna att du idag har en liknande ledande roll inom restaurang. Meriterande är om du är sommelier eller har ett brinnande intresse för mat och vin i kombination. Du har också tidigare erfarenhet av att arbeta med eget budget- och resultatansvar. Du talar och skriver svenska flytande. 

Låter detta som du? Välkommen med din ansökan snarast. Urval sker löpande. 

Maila din ansökan till anne.heljeved@ostermalma.se

Vi söker extra serveringspersonal för kvällar och helger

Arbetet innebär, under vardagskvällar servering vid sittande middagar. Under helgerna innebär det bland annat arbete vid vårt Afternoon Tea, dagens lunch samt middagar på kvällarna.

Vi ser gärna att du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare.
Du skall vara minst 18 år. Körkort och bil är ett krav då de allmänna kommunikationerna till oss är dåliga.

För frågor, kontakta Anne Heljeved på tfn 070-050 66 29
Eller maila till anne.heljeved@ostermalma.se