Vandra i vår vackra omgivning

Vi har tre stycken olika slingor, markerade som du kan följa, antingen om du vill promenera med familjen, springa eller cykla. En liten bit ifrån oss ligger Holmens kunskapsskog, där finns det slingor upp till 16 km för den som vill vara ute en hel dag. Karta hittar ni i receptionen till alla slingor.

Malmarundan

En härlig vandringsled runt vår sjö på ca 7,5 kilometer. Går att cykla, springa och gå. Stor del är på grusväg och landsväg. En bit av leden är på skogsstig och den är lite tuffare att cykla men det funkar. Du har härlig omgivning runt dig hela tiden och kan njuta av skogens tystnad.

Starta vid entrén till vår Wildlife park och följ röd markering.

Sörtorpsrundan

Ta en tur med familjen på Sörtorpsrundan som är ca 5,5 km. Leden går på landsväg samt skogsväg, går bra att både vandra och cykla.

Starta vid entrén till vår Wildlife park och följ gul markering.

Viltstigen

Vår viltstig är en härlig promenad i skogen, är ca 1,5 km lång led. Perfekt för en promenad med familj och vänner innan eller efter att ni har ätit en härlig lunch hos oss.

Starta vid entrén till vår Wildlife park och följ grön markering.

Paddla kanot i malmasjön

Malmasjön ligger precis nedanför slottet, här kan du hyra en av våra kanoter och ta er en härlig tur på sjön, oavsett om du bor eller kommer för en dagstur.

Vi hyr ut våra kanoter för 250 kr för 2 timmar per kanot. Bokas i receptionen på tfn: 0155-24 -62 28

Besök även vår wildlife park

Vi vill ge alla som kommer hit en möjlighet att se svenska vilda djur i sin naturliga miljö. Parken används också för undervisning. Här är det viktigt att behålla känslan och respekten för att det är vilda djurarter, även om alla djur som hålls i parken är uppfödda i fångenskap. Att älgen som är skogens konung ska ha tillgång till våra skogar tycker vi är lika självklart som att kronhjorten ska ha sin sumpmark.

Köp entré biljetter till vår Wildlife Park, säljes i gårdsbutiken.