Fira jul på Öster Malma

För många startar jultiden här på Öster Malma med vårt klassiska vilda julbord, julmarknad och miljöerna andas högtid. Du kan redan nu boka in ditt julbord för familjen eller företaget. Och vill du göra det till en hel upplevelse kan du boka med övernattning.

Julbord på Öster Malma

För många har julbord på Öster Malma blivit lika självklart som julskinkan på julafton. Julbordet är traditionsenligt men självklart med vår egna tvist med viltkött. Du hittar alla klassiker på julbordet och du kommer at överraskas av spännande kreationer av Öster Malmas skickliga kockar. Här dukas det upp kallskuret viltkött, prinskorvar, köttbullar, revbenspjäll, vi har även ett stort utbud av sillar, lax, ägg och olika goda röror. Ni äter först gott i Restaurang Jägaren för att sedan röra er upp till slottet för att inta det fantastiska gottebordet och njuta av vinterslottet med tända ljus och brasa. Ta med er släkt, vänner, eller företaget!

Serveras: 21 nov-21 dec: torsdag till söndag
Pris: Vuxen 895 kr, Barn 325 kr (3-12 år)
Boka som grupp, 50 pers eller fler: 795 kr/per person.

Ännu större företag? För dig som är upp emot 150 personer finns det möjlighet att abonnera ett julbord, även boka mån-tors. Mejla oss din förfrågan så hjälper vi dig: reception@ostermalma.se

Julmarknad

Välkommen på en traditionsenlig julmarknad med ca 80-100 utställare inomhus och utomhus med hantverk, viltkött, hemgjord sylt, goda ostar, vackra blomsterarrangemang och mycket mer.

16-17 november
Lördag 10.00-17.00
Söndag 10.00-16.00

Mer info kommer i höst!

För alla besökare:
Ni kommer in till julmarknaden via gamla E4:an (väg 800) och åker vidare mot Öster Malma på landsväg 828. Kommer ni från väg 223 så åker ni EJ mot Öster Malma utan via Tovetorp, mot landsväg 828. Skyltar kommer finnas . När ni sedan lämnar julmarknaden åker ni ut på väg 223

Boka med övernattning

Vinterbröllop 2025

Ni kanske går och funderar på att ha livets fest. Gör slottet till ditt för en kväll och fira livet & kärleken. Vi har ett fint erbjudande till dig som vill gifta dig under första kvartalet 2025.