Lunch på Öster Malma
Veckans lunchmeny
Lunch v.4
Tisdag
Kökets blodpudding med stekta äpplen, fläsk och rårörda lingon
Halstrad röding med dillhollandaise och skaldjur
Onsdag
Vildsvinssnitzel med pepparrotssmör, rostad potatis och kaprissås
Vin och purjopocherad torskrygg med äggsås och kokt potatis
Torsdag
Isterband på viltfärs med pepparrotstuvad potatis och rödbetor
Bouillabaise med fisk, skaldjur, saffransaioli och dillkokt potatis
Fredag
Enbärsmarinerad dovhjortstek med potatisgratäng, bakade betor och timjansky
Cheddargratinerat kycklinglår med tomatsås och kantarellrisotto
Lördag 195 kr
Rådjursstek med svartvinbärsgelé, persiljesmör och klyftpotatis
Teriyakibakad laxfilé med tomater och bönor
Glacerade tjocka spjäll med rostade grönsaker
Lunch v.5
Tisdag
Stängt för personalutbildning
Onsdag
Örtstekt vildsvinsrostbiff med chilibearnaise, klyftpotatis och bönsallad
Pitepalt med stekt fläsk, brynt smör och rårörda lingon
Torsdag
Färsbiffar av dovhjort med stekt lök, smörrostad potatis och rödvinssås
Tomatbräserad torskrygg med rotfruktsjulienne och couscous
Fredag
Stroganoff på rådjur med rostad paprika, kantareller och potatismos
Lax och skaldjursbiffar med pepparrotssås och rotfrukter
Lördag 195 kr
Porterstek på kronhjort med smörad brysselkål, bakad potatis och gelé
Bakat kycklinglår med jordärtskocka och kantareller
Panerad spätta med rökig hummermajjo och dillpotatis
För att förbättra och anpassa din upplevelse av våra digitala tjänster använder Öster malma cookies. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användning av cookies. Läs vår Cookie Policy om du vill veta mer.