Sommarweekend på Öster Malma

Res längs de slingrande skogsvägarna och förbi dom öppna fälten för att landa i hjärtat av Södermanland. Har ni tur så har ni redan påbörjat er resa i Öster malmas anda och sett hjortarna beta längs vägen, innan det unika barockslottet tornar upp sig i den välkomnande allén.
Låt er sedan släppa stress och krav för att checka in i något av de avslappnande hotellrummen.

Låna sedan gärna en kikare och låt våra vandringsslingor ta er förbi klara vatten för impulsiva bad, slingrande stigar i skogens mylla och längs dom öppna betesmarkerna för vilt och kreatur.

Framåt kvällen tar ni er till slottsterassen med utsikt över den glimrande malmasjön. Där vi bjuder in för en kväll där ni ska njuta av naturen, mitt i naturen. Landa hos oss och låt er bli omhändertagna så ni kan unna er en välgjord cocktail eller ett glas porlande rosé från vår slottspub, innan våra kockar tänder grillen mitt ibland er och tillagar en vild festmåltid som avnjuts medan solen sakta går ner över malmasjön.

Ankomst fredagar och lördagar från 28 juni till och med 17 augusti

Ingår: logi, grill på slottsterassen och frukost samt entré till Wildlife park.

Pris:
2 920 kr för två personer i dubbelrum 2 personer
1 990 kr för en person i enkelrum

Bokas enklast online men det går självklart bra på mejl eller telefon – ring oss på 0155-24 62 28

Är du medlem i Jägareförbundet?
Medlemspris: 2 359 kr (ord pris 2 920 kr) för 2 personer i dubbelrum
Medlemspris: 1 480 kr (ord pris 1 990 kr) för 1 person i enkelrum
Som medlem bokas paketet endast via mejl eller telefon: reception@ostermalma.se | 0155-24 62 28. 

Grill på slotterrassen

I kvällsolen på slottsterrassen tänder vi grillen. Här dukar vi ut en härligt, somrig grillbuffé. Det blir fräscha sallader, heta salsor, rökiga såser och kanske en svalkande gazpacho? Medan ni plockar på dig av tillbehören grillar kocken ditt vilt till perfektion framför era ögon. Till ert bord serveras sedan en planka med alla godsaker kocken har grillat för kvällen med påfyllning under kvällen.

Till maten serverar vi dryckesalternativ utvalda från dryckeskällaren – köp till en god sommardrink med smak från naturen slottet!

Vill du bara boka bord? Klicka på knappen nedan

Vad händer i sommar?

I sommar fylls Öster Malma av mycket liv och rörelse. Här finns det något att göra i flera dagar och vi kommer att bjuda på extra underhållning på vissa kvällar. Missa heller inte ett besök i Wild life park, hyr kanot eller gå en slottsguidning.

Picknick ryggsäck

Köp till picknickryggsäck!

Vi packar en ryggsäck med godsaker, perfekt att ta med sig till badplatsen eller på vandringen.

Ryggsäcken innehåller Kaffe, dryck, fika och en frukt.
125 kr per person.
Ryggsäcken återlämnas till restaurangen.